Dag 4, 26/10 Disney: Magic Kingdom

Route: 

 

  • Disney: Magic Kingdom
  • Disney’s Typhoon Lagoon

Tegen 8u15 zijn we al aan de Simba parking van Disney’s Magic Kingdom. 90 dagen voor vertrek konden we al de Fastpass+ vastleggen. Een systeem gelijkaardig zoals Disneyland Parijs, met het enige verschil dat je dus alles gewoon via je smartphone en MagicBand doet: op de app kies je de attracties die je wil doen, en in dat tijdskader kan je je magicband scannen aan de attractie en naar binnen gaan.

We zien dat de wachtrijen nog heel goed meevallen, dus tussen 2 fastpassen door kunnen we nog een andere attractie doen. Tegen 12u hebben we het even gehad (lees: genoeg gewandeld in die constante hitte van 30 graden en hoge vochtigheid)  waardoor we de auto nemen en gaan lunchen. Na de lunch naar de hotelkamer, want we gaan wat gaan afkoelen in een waterpark van Disney, Er zijn er 2, maar, maar de ene is toe voor jaarlijks onderhoud. We gaan naar Typhoon Lagoon ( dicht bij ons hotel) waar we op het gemak wat rond dobberen in de lazy river en op de verschillende glijbanen gaan.

 

We hebben nog een Fastpass in Magic Kingdom, dus tegen 17u gaan we terug naar het park.  We nemen eens de bus omdat deze meteen tot aan de ingang van het park gaat. Terwijl je met de auto eerst nog een monorail moet nemen naar het park. Eens op de bus merkt Julie dat ze haar haarband is vergeten op het hotel, dus na de Seven Dwars Mine Train keren we terug naar hotel om dan de auto terug te nemen naar het park. Want voor de gelegenheid gaan we dineren bij het Be Our Guest restaurant van Beauty & The Beast. Druk, maar een prachtige setting. En natuurlijk nog een fotomoment met The Beast. Foto’s die trouwens worden genomen door fotografen van Disney zelf, en de foto’s kan je meteen via je MagicBand linken aan je account. Enkele minuten later zie je de foto’s al op je smartphone. Gek!

Dag 3, 25/10 Miami - Orlando
Dag 5, 27/10 Disney: Animal Kingdom