Dag 5, 27/10 Disney: Animal Kingdom

Route: 

 

  • Disney: Animal Kingdom
  • Maxflight evening flight ( heli tour )

Om de warmte al iets slimmer af te zijn besluiten we om iets vroeger te vertrekken naar het pretpark voor vandaag. Animal Kingdom staat op het programma. Tegen 8u zijn we al geparkeerd en binnen in het park. De populairste attracties in dit park zijn die van Avatar: voor ene hebben we een fastpass, voor de andere niet. Dus we beginnen met deze laatste zodat we niet heel lang moeten wachten. De wachttijd is gelukkig maar een 20 tal minuten.

Na Avatar slenteren we door de rest van het park en doen we onze overige fastpass selecties. Tegen de middag gaan we terug naar de auto om te lunchen buiten het Disney wereldje, om tegen 16u terug te keren voor onze laatste attractie: Avatar’s Flight of Passage.

Later op de avond hebben we nog een andere Flight: zijnde een helicopter tour. Gepland om 19u, maar door een storm moeten we nog eventjes wachten. Tegen 20u kunnen we opstijgen voor een tocht van 30 minuten richting Orlando centrum, Universal Studios en de Disney pretparken. Wel eens leuk om het vanuit de lucht te bekijken, hoewel Julie minder fan was van het hele helicoptergebeuren 😉 .

Dag 4, 26/10 Disney: Magic Kingdom
Dag 6, 28/10 Disney: Magic Kingdom