Dag 7, 30/06 San Francisco-Los Angeles

Route

sfo-lax

  • San Francisco=> Los Angeles (Southwest Airlines 905)
  • 8u30 => 9u50 (Boeing 737-300, nonstop 1h, 20m, 544 km)

3sfo-lax

  • Craig Ferguson Late Late Night

We nemen s’ochtends vroeg terug de BART richting SFO. Vlotte checkin en we kort daarna zijn we reeds in Los Angeles! Daar nemen we een shuttle richting onze hostel in West Hollywood.

Via 1iota kon ik tickets reserveren voor de Late Late Night show van Craig Ferguson. We nemen de bus richting CBS Television City. Het is warm in ons hemd (‘deftige kledij’ gevraagd) en het is nog even wandelen na de bus stop. Na onze gsm’s te hebben afgegeven mogen we de AC gekoelde studio binnen. We zitten op de 1e rij en we zijn (achteraf gezien) toch 2 a 3 seconden op nationale TV geweest!

We eindigen door terug te wandelen naar Hollywood Boulevard. We zijn de afstanden in LA nog niet gewoon, want het was een ferme wandeling. Onderweg komen we wel Pink’s Hot Dogs tegen en houden we hier een stop. Bij het wandelen langs Hollywood Boulevard merken we dat het de première is van Horrible Bosses. Heel de straat afgezet met nadarhekkens en een horde ijverige fans die een handtekening van Jennifer Aniston willen..

LosAngeles-1

Hotel: USA Hostels Hollywood

Dag 6, 29/06 San Francisco
Dag 8, 01/07 Los Angeles