Dag 20, 20/07 Jackson

Route: 156km, 2u04min

dag20jackson

We checken wat later uit vandaag en vertrekken rond 10u30 naar Jackson. Het weer is er niet op verbeterd en we krijgen nog redelijk wat buien over ons heen. Vandaag is volledig voorzien op Six Flags Great Adventure, één van de populairdere pretparken binnen Six Flags. We komen rond 12u30 toe op een 4-5 vaks baan naar de parking. We zijn de enige auto die afsloeg naar het pretpark en we zien ook een vrij lege parking. Aan de slagboom diende je je credit card te gebruiken om te betalen voor de parking. Ik steek de kaart er (onbewust?) fout in en de slagboom gaat niet open. Een jobstudent doet de slagboom gelukkig handmatig open voor ons. Achteraf op de afschriften gezien dat er dus niks afgetrokken is.

Er is zeer weinig volk in het park en hoeven dus niet vaak aan te schuiven. De attracties die we zeker willen doen (El Toro, Kingda Ka,.) zijn echter gesloten door de regen. Voor dit park hadden we ook een Flashpass gekocht, maar gelukkig krijgen we ook dit geld terug(hoewel er duidelijk stond dat weersomstandigheden geen geldige reden zijn). Het begint gelukkig op te klaren en we merken dat El Toro opent. Dit is rond 15u en we kunnen de rit een stuk of 5 keer doen zonder wachten. Wat later zien we dat Kingda Ka ook open is, dus we gaan meteen naar daar. Voor de allereerste rit nemen we de front seat ervaring. We gaan er nog een 2e keer op, maar moeten toch wel een kwartier wachten nu. We houden het maar bij 2 keer dus en doen nog wat andere attracties.

Door aankomend slecht weer besluiten ze om het park om 18u te sluiten. We eindigen met constante ritjes op Batman: The Ride (tot 17u55). Om 18u05 zitten we in de auto en enkele minuten later begint het terug te gieten. Net op tijd dus. We dineren bij Wendy’s en rijden dan verder naar het hotel in Princeton. Het weer gooide veel roet in het eten, maar gelukkig konden we toch de attracties doen die wereldbekend zijn.

Oostkust-119 Oostkust-121

Hotel: Best Western Princeton Manor Inn & Suites

 

Dag 19, 19/07 Atlantic City
Dag 21, 21/07 New York