Dag 9, 09/07 Springfield

Route: 401km, 4u15min

dag9springfield

Lange dag vandaag want er zijn grotere afstanden af te leggen. We zijn al vroeg in Orlando int’l airport voor onze vlucht naar Newark. De vlucht is mooi op tijd maar het is toch even wachten op onze bagage. Hierna nemen we de shuttlebus riching Alamo. We nemen een upgrade en krijgen een nieuwe Dodge Charger mee. We hebben ook een E-Z pass gevraagd omdat we op verschillende tolwegen gaan rijden.  We zijn even van slag door de New Jersey Turnpike road, waardoor we perongeluk de I-78 nemen richting Manhattan. Eens over de brug maak ik snel een 180° turn om terug op de juiste weg te raken. We zagen ook al dat we geen goede bevestigen kregen bij de toll booths. Heb dan maar even gebeld naar Alamo. Ik dacht dat je de E-Z pass in het deurvakje moest leggen, maar blijkbaar moet het dus onder je voorruit liggen. Gelukkig achteraf geen boetes gezien hiervoor op mijn visa.

Boston-1

Onze eerste stop ligt 2u30 min verder: Six Flags! We raken hier vrij op tijd, ook al was onze gps even van slag in de Bronx door al die tunnels en bruggen. Hierdoor wéér eventjes verkeerd gereden, maar gelukkig raken we er snel uit. Iets voor 15u komen we aan bij Six Flags New England in Springfield, MA. We hebben een season pass gekocht omdat we nog 2 andere parken gaan doen op onze reis. We halen onze season pass af en blijven tot 19u30 in het park. Het is prachtig weer en er zijn weinig wachtrijen bij de attracties, perfect! We eten om 20u bij Baco’s Pizza in Enfield.

Boston-2 Boston-3

We hebben nog een rit van een kleine 2u tegemoet om in Boston te raken. We komen hier iets na 23u toe en we doen er een groot halfuur over om (long term) parking te vinden. Ik wist welke parking ik wou, maar we vonden de ingang niet omdat we het adres hadden waar je als voetganger naar binnen moet. Tegen middernacht vinden we het eindelijk. De hostel is gelukkig maar enkele minuten wandelen. We kozen voor deze hostel wegens de goede prijs en goede locatie. Het was proper, maar de kamer zeer basic: 2 bedden en een tafel. We gaan meteen slapen na deze lange dag.

Hotel: 40 Berkeley

 

Dag 8, 08/07 Cocoa Beach
Dag 10, 10/07 Boston