Alamo, ESTA, API & MyVegas

Alamo, ESTA, API & MyVegas

 

We brengen nog enkele administratieve zaken in orde. We checken in bij Alamo, vragen onze ESTA aan, vullen onze API in en claimen nog enkele rewards via MyVegas.

 

Om bij aankomst in Denver vlot naar het hotel te geraken hebben we alvast de online check in bij Alamo gedaan, gevolgt door ' Skip the Counter '. Op die manier kunnen we normaalgezien rechtstreeks naar de wagens gaan om er 1 uit te kiezen. Het is de eerste keer dat we dit doen, maar we hebben er wel vertrouwen in.

Tevens hebben we de ESTA aanvragen ingediend en betaald. Meteen goedgekeurd. Daarna vullen we ook de API gegevens in op de website van British Airways. Met Chrome lijkt dit echter niet te lukken, maar via Internet Explorer gelukkig wel ( oef!). Stoelen kunnen we niet gratis reserveren, hiervoor moeten we wachten tot 24u voor vertrek.

Na veel spelen en sparen via het spelletje MyVegas hebben we nog enkele rewards kunnen claimen. Het systeem is recentelijk veranderd waardoor er veel leuke rewards zijn weggevallen. We maken er het beste van! We hebben 2 tickets kunnen reserveren voor de show KA van Cirque du Soleil. Dit gaat door in de MGM Grand. Tevens hebben we 2 ontbijt buffets kunnen reserveren, ook in de MGM Grand. Dit is rechtover Aria, dus echt ver is het niet. We hebben nog genoeg punten over, maar we zien nog aan wat we dit kunnen spenderen. Misschien de monorail,...

T-minus: 3 weeks
Dag 1, 22/08 Brussel - Denver