Dag 2, 23/08 Denver – Sheridan ‘Drivin USA’

Route: 700 km, 6u10min

Route.23.08.2015

 

Ondanks ik meestal weinig voel van het uurverschil was ik vandaag toch al om 3u wakker. Na enkele nutteloze pogingen om in slaap te geraken sta ik op tegen 8u. We ontbijten in het hotel en vertrekken tegen 9.30 richting Walmart om de nodige inkopen te doen. Daarna gaan we naar Starbucks voor de ‘Denver mug’. Om 11u stap ik nog AT&T binnen voor een lokaal simkaartje. Een GoPhone plan van 60 USD geeft mij 4gb data en onbeperkt ‘call & text’.

Daarna beginnen we aan onze rijdag richting Sheridan. TomTom aanzetten op de iPhone en we zijn vertrekkensklaar! Het is nog vrij druk op de baan maar tegen we in Cheyenne waren was dit al redelijk afgenomen. We hebben jammergenoeg wel het Wyoming bord gemist, de parking strook pas te laat gezien 🙁 . We wisselen wat af met het rijden aangezien het toch constant rechtdoor is. Vol ongeloof stelde ik ook vast dat ik tijdens de rit constant een 4G verbinding had op mijn iPhone, kunnen ze nog wat van leren in België…

Rond 18.30 komen we aan in Sheridan en checken we in bij de Mill Inn. Daarmee zit onze eerste rijdag er op. Morgen is het een kortere afstand.

 

Hotel: Mill Inn

Dag 1, 22/08 Brussel - Denver
Dag 3, 24/08 Sheridan - Cody