Dag 21, 11/09 Pahrump – Las Vegas

Route: 430 km, 5u30

Route.11.09.2015

  • Death Valley National Park
  • Dantes View
  • Zabriskie Point
  • Furnace Creek
  • Badwater Basin
  • Artists Drive

Laatste grote rit vandaag. We vertrekken vanuit Pahrump rond 9u richting Death Valley. Eerste stop is Dantes View, om daarna door te rijden naar Zabriskie Point. Het is al goed warm rond de 40 graden, en dit om 10u in de ochtend.

Daarna gaan we onder het zeeniveau richting Badwater Basin, zo’n 86 meter onder de zee. Hier vertrekken we rond 12u. Bij de meeste stops is het gewoon snel even uit de auto voor een foto, het is gewoonweg WARM 🙂 .

In het terugkeren richting Furnace Creek doen we ook nog even de Artists Drive. Bij Furnace Creek gaan we even binnen in het visitor center. We wijzigen de route een klein beetje: we gaan via Beatty richting Las Vegas rijden. Net voor Beatty stoppen we kort even bij Rhyolite, een ghost town.

Vanuit Beatty is het nog zo’n 2,5u rijden richting onze eindstop: Las Vegas! In de ochtend kreeg ik al een mail voor online in te checken. Rond 16u30 komen we in Las Vegas toe en kunnen we de ‘ mobile check in’ lijn gebruiken, die gelukkig veel korter is dan de gewone checkin. Ik pas de 20 USD trick toe. We mogen van verdieping 12 naar 27 en krijgen een corner room met zicht op The Strip. De 20 $ krijg ik overigens terug, heel vriendelijk! We installeren ons op ons gemak en verkennen kort al even The Strip. Het is in het begin goed zoeken om ergens te geraken, nogal een doolhof.. We eten bij Gordon Ramsay’s BurGR in Planet Hollywood. Daarna keren we terug naar Aria waar we in de beste kamer van deze hele reis kunnen overnachten.

Domotica all the way!

 

Hotel: Aria

Dag 20, 10/09 Williams - Pahrump
Dag 22, 12/09 Las Vegas