Dag 22, 12/09 Las Vegas

Route:

Route.12.09.2015

  • Las Vegas
  • The Strip
  • Cirque du Soleil : KA ( MGM Grand )

Vandaag voorzien we een dag Las Vegas. Wat doe je bij een eerste bezoek aan deze stad? Inderdaad: casino’s bezoeken. Het is geen makkelijke stad om je weg te vinden, zeker niet als voetganger. We ontbijten ‘s ochtends bij Sambalatta Coffee in de Monte Carlo. Daarna steken we het straat over om nog even naar de MGM Grand te gaan. Het plan was eigenlijk om naar het (gratis) buffet te gaan in de MGM Grand, maar aangezien dit pas tot 9u was konden we dit niet halen. Weggesmeten MyVegas punten, maar morgen doen we wél het buffet bij de MGM.

Na de MGM Grand gaan we naar Planet Hollywood, om daar over te steken naar de Bellagio. Hier zijn we op tijd voor nog een fonteinshow, alvorens naar Caesar’s Palace te trekken. Van Caesar’s Palace gaan we naar The Mirage, en daarna naar The Venetian.

In de avond eten we bij het Hard Rock Cafe ( dat we eerder die dag reserveerden via Opentable). Daarna gaan we naar de MGM Grand, namelijk voor Cirque du Soleil. We hebben hier (gratis) ticketten voor KA. Doordat ze gratis zijn zitten we wel op de eerste rij, maar het dynamisch podium zit goed in elkaar waardoor we geen stijve nek krijgen. We krijgen een prachtige show die zeker de moeite waard was. Na de show houden we het voor bekeken. Het is vrij druk in de MGM Grand, maar dit kan ook door het gevecht Mayweather vs Berto zijn dat die avond ook was.

Hotel: Aria

Dag 21, 11/09 Pahrump - Las Vegas
Dag 23+24, 13/09 Las Vegas - Brussel