Major schedule change notification

"Mayor schedule change notification" zag ik vorige week in mijn mailbox toekomen. Met een klein hartje doe ik de email open om te zien in hoeverre British Airways hun vluchten hebben gewijzigd. 

In een eerste mail werd ik verwittigd dat de 2e vlucht ( London Heathrow - Denver International) iets vroeger vertrekt, namelijk om 15u45 in plaats van 16u05. Aangezien onze vlucht vanuit Brussel pas om 14u25 aankomt ( in theorie), en er maar 1 vlucht naar Denver is per dag, wil ik deze korte layover van 1u20min niet riskeren. Ik contacteer Vayama ( de website waar mijn vlucht geboekt is) maar krijg niet meteen antwoord. Achteraf blijkt dit te wijten aan de weersituatie in de USA waardoor er veel vluchten geannuleerd zijn.Changedflight

In afwachting van antwoord op mijn eerste mail ontvang ik ondertusen een tweede wijziging. Ditmaal is de 3e vlucht ( Las Vegas - Londen Heathrow) wat gewijzigd zodat we maar later toekomen in Londen. Hierdoor hebben we maar 1u overstaptijd. Via Twitter contacteer ik Vayama en raakt alles wat in een stroomversnelling.

De reservatie is ondertussen aangepast. Hierdoor hebben wij onze vlucht naar Londen om 9u45. Hierdoor hebben we wel een layover van 5u ,maar dit is de enige optie. Hetzelfde voor de terugkeer: hier hebben wij nu de vlucht naar Brussel van 20u, ook met een layover van zo'n 5u. Liever wat langer wachten dan de hele rompslomp om op je bestemming te raken.

newflight

Hotels geboekt + route
Een nachtje minder Vegas...