T-minus: 3 weeks

T-minus: 3 weeks

 

Binnen 3 weken is het zo ver: dan vertrekken we eindelijk richting de USA. Het lange wachten, aangezien we de vliegtickets al hebben van oktober 2014, komt eindelijk tot een eind!

 

Aangezien de reis dichterbij komt beginnen we de finishing touch te leggen aan het schema. We hebben nog enkele wijzigingen en correcties doorgevoerd in het schema zodat we voor geen ( of minder) verrassingen komen te staan ter plekke.

We hebben onder andere de dagen in Yellowstone in detail gevuld. Daarnaast maakten we nog wat kleine wijzigingen in onze dagen in Moab en Page. We verdiepen ons wat meer in de hikes en plannen enkele stops voor 'sunset views'. 

Aangezien we maar weinig ( tot geen ) gebruik kunnen maken van MyVegas rewards besluiten we maar om een langere route op de Route 66 te nemen. Ons eindpunt die dag blijft nog steeds Pahrump aangezien we dag erna Death Valley willen verkennen. We twijfelen nog om een ander hotel te kiezen maar we zullen het waarschijnlijk houden op Pahrump.

Verder zijn al onze reservaties nog steeds in orde voor zowel hotels, vluchten en auto. De check in bij British Airways kan 24u op voorhand, en ook dan kunnen we pas (gratis) onze stoelen kiezen. Tevens heb ik al enkele dagroutes ingegeven op TomTom ( iPhone) zodat we de eerste dagen alvast niet fout rijden.

Coyote Buttes North Lottery, but no dice
Alamo, ESTA, API & MyVegas