Dag 1, 23/10 Brussel – Miami

Route

23 oktober 2019:

We zijn al vroeg in Brussel want onze eerste vlucht vertrekt  al om 6u15 richting  Lissabon waar we enkele uren later onze vlucht hebben naar Miami. Normaal gezien vliegen we dat stuk zelfs met een nieuwe Airbus A330 Neo, benieuwd!

*UPDATE*
Zoals gewoonlijk waren we iets te vroeg in Brussels Airport, dus we wachten geduldig tot het 5u is zodat we nog even in de Brussels Airlines loft kunnen voor ontbijt. Iets voor 6u kunnen we boarden en enkele uren later zijn we al in Portugal. Daar gaan we ook even naar de TAP Premium Lounge vooraleer we naar de gate gaan. Ik heb ‘SSSS’ op mijn boarding pass staan, en ja hoor: aan de gate mag ik in een afzonderlijke rij waar je rugzak helemaal bekeken wordt en je ook nog eens een fouille krijgt.

Na een zeer vlotte en stille vlucht in een gloednieuwe ( van juli 2019) Airbus A330 raken we in Miami vlot door de immigratie. Bij de koffers is het wel nog even wachten, maar al bij al waren we snel op de monorail die ons naar het car rental center bracht. Ik boekte voor de eerste keer bij National via hun Emerald Aisle. Doordat ik een American Express heb kon ik gratis upgraden naar ‘Executive’ status waardoor we in een andere rij een wagen mogen kiezen. Die Challenger zag er zeer stoer uit, maar met 3 koffers was dit niet echt een optie. Iets verder viel mijn oog op een gloednieuwe Chevrolet Tahoe: check!

Zoals gewoonlijk was het druk in Miami waardoor we even onderweg zijn naar het hotel. Voor het gemak gebruiken we de valet parking. Na even opfrissen nemen we de auto naar de Bayside Marketplace en eten we bij het Hard Rock Café. Niet veel later krijgen we ons klopje en zitten we kort na 20u al in ons bed 😉

Hotel: Essex House

Dag 2, 24/10 Miami