The Big Step: iOS naar Android

composition-main

De OnePlus One is met voorsprong dé grote verrassing van 2014 op het vlak van smartphones. Met een adviesprijs van €299 voor het 64 GB model is het met voorsprong de beste smartphone voor dergelijke prijs. Gezien de populariteit hanteert het team van OnePlus One een systeem met invites.

Ik heb het geluk gehad om een invite te krijgen op 25 juli. Besteld om 19u met standaard verzending, een verwachte levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Sinds gisteren, woensdag 30 juli, is mijn status gewijzigd naar ‘Processing’. Nog even geduld!

Ondertussen ging ik al op zoek naar de nodige (bescherm)accessoires. Op Amazon heb ik de Orzly gel case én glass screenprotector besteld. Ook dit pakketje verwacht ik eerstdaags vanuit de UK.

Last but not least had ik ook een nieuwe autohouder nodig. Mijn iOttie zou namelijk wat moeite hebben met een 5,5″ gsm, en eigenlijk heeft hij ook zijn beste tijd gehad. Toeval wil dat Kenu, bekend van de Airframe, onlangs een nieuw product lanceerde met oog op de grotere smartphones: de Airframe+. Alle producten zijn nog onderweg, maar ik ben er van overtuigd dat dit een goede combinatie zal zijn.

Een grote aanpassing zal het zijn: ik werk sinds 2007 met de iPhone en heb zeer weinig ervaring met Android. Niettemin ga ik met veel moed aan de slag om deze nieuwe smartphone te verkennen. Een unboxing en review volgt!

Aangezien ik de kans heb gekregen om een invite te kunnen bekomen zal ik binnenkort enkele invites krijgen die ik kan uitdelen. Hieronder plaats ik een wedstrijd waarbij je kans maakt om 1 van de 2 pakketten te kopen aan €330. Een pakket omvat een OnePlus One 64 GB black én een Airframe+ van Kenu. Dus met deze wedstrijd kan je beide producten in huis halen zonder verzendkosten.

De wedstrijd heeft einddatum 31 augustus, maar deze zal worden afgesloten eens ik mijn invites ontvangen heb.  Succes!

[contesthopper contest=”3010″]

UPDATE 19/08/2014: wegens de lukrake verdeling van invites werkt men blijkbaar niet in chronologische volgorde om de invites te verdelen. Contact met de support gaf geen bemoedigend antwoord. Ondanks er reeds veel invites zijn verstuurd naar recentere orders kon ik geen invites bekomen. Om die reden dien ik bovenstaande wedstrijd jammergenoeg af te sluiten. Indien ik alsnog invites kan bekomen zal ik deze zeker uitdelen.

Alles gearriveerd.. behalve de OnePlus One!